Fikri Mülkiyet Hukuku Atölyesi’nin 2 Mart tarihinde konuğu İTÜ Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Özgür Öztürk, konusu ise “Faydalı model korumasında karşılaşılan sorunların uluslararası alandaki gelişmeler ekseninde incelenmesi” idi.
Kütüphane ve e-Kaynaklar Biriminin Akademik Bilgi Kaynaklarının Kullanımı başlıklı semineri 2 Mart tarihinde gerçekleşti.
Ekonomi Yüksek Lisans Programı’nın “Kamu Mallarının Kamusal Üretimi mi, Kamusal Finansmanı mı? Dinamik Bir Denge Analizi” başlıklı semineri Athens University of Economics and Business Öğretim Üyesi Apostolis Philippopoulos’un katılımıyla 4 Mart tarihinde düzenlendi.
Tarih Araştırmaları Kulübü’nün düzenlediği 28 Şubat Post-modern Darbesi Sempozyumu 7 Mart tarihinde gerçekleşti.
NABA-Domus Academy 2011 Yaz Okulu Programları Bilgilendirme Semineri 9 Mart tarihinde düzenlendi.
Göç Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin “Ayazma-Tepeüstü Kentsel Dönüşümü Örneği Üzerinden Kentsel Dönüşüm Politikalarının İnsan Hakları İhlalleri” başlıklı semineri Cihan Uzunçarşılıoğlu Baysal’ın katılımıyla 10 Mart tarihinde düzenlendi.
Ekonomi Bölümü’nün Ödüller için Rekabet Etmek – Değerlendirmeye Değer Biçmek başlıklı semineri Universite Libre de Bruxelles Öğretim Üyesi Victor A. Ginsburgh’un katılımıyla 11 Mart tarihinde gerçekleşti.
Genç Yöneticiler Kulübü’nün düzenlediği ve Bülent Şenver ile Murat Özyeğin’in katıldığı Bankacılık ve Finans konulu söyleşi 11 Mart tarihinde grçekleşti.
Finansal Ekonomi Bölümü’nün Türkiye’nin Ekonomik Görünümü ve Cari Açık başlıklı semineri Prof. Dr. Asaf Savaş Akat’ın katılımıyla 11 Mart tarihinde gerçekleşti.
Garson Studios Sunumu ve New Mexico Film Endüstrisi Paneli, Santa Fe Üniversitesi Garson Stüdyoları Direktörü Paula Amanda’nın katılımıyla 14 Mart tarihinde gerçekleşti.
Sosyal Bilimler Kulübü’nün Arap Dünyasındaki Hareketlilik ve Sosyal Medyanın Rolü başlıklı semineri 16 Mart tarihinde gerçekleşti.
Sosyoloji ve Eğitim Çalışmaları Birimi’nin Çoğulcu Eğitim ve Türkiye’deki Durum: Makbul Vatandaşı Yaratma Aracı Olarak Eğitim ve Yok Sayılan Azınlıklar başlıklı semineri 16 Mart tarihinde gerçekleşti.
Finansal Ekonomi Yüksek Lisans Programı’nın İmkânsız görev: Global kriz sonrası para politikaları ve Türkiye örneği başlıklı semineri ING Bank-Baş Ekonomisti Sengül Dağdeviren’in katılımıyla 18 Mart tarihinde gerçekleşti.
Ekonomi Yüksek Lisans Programı’nın “Strategy-Proofness and Equal-cost Sharing for Binary and Excludable Public Goods with Fixed Cost” başlıklı semineri Universitat Autonoma de Barcelona Öğretim Üyesi Jordi Masso’nun katılımıyla 18 Mart tarihinde gerçekleşti.
MBA Strateji Günleri’nin 22 Mart tarihinde konukları Doğuş Otomotiv Finans ve İdari İşler Direktörü Kerem Talih ile Stratejik Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Koray Bebekoğlu idi.
Kanserden Korunma Yolları Konferansı SBYO Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hülya Şişli’nin katılımıyla 24 Mart tarihinde gerçekleşti.
Tiyatro Oyunbaz Peer Gynt adlı oyununu 25 Mart tarihinde Dolapdere Kampüsü’nde sahneledi.
Mühendislik Fakültesi’nin Enerji Santrallerinden Bulut Bilişime Zamanda Yolculuk başlıklı semineri 25 Mart tarihinde gerçekleşti.
AB Enstitüsü, 28-29 Mart tarihlerinde Kagider ve Kader’in destekleriyle, yerli ve yabancı birçok kadın konuşmacının katıldığı, kadının siyasi katılımı üzerine bir çalıştay düzenledi.
Murat Sertel İleri İktisadi Araştırmalar Merkezi Yoğunlaştırılmış Dersi “GARCH Modellerine ve Farkına Varılan Oynaklığa Giriş” başlığıyla University of Maastricht Öğretim Üyesi Sebastien Laurant’ın katılımıyla 29-30 Mart tarihlerinde düzenlendi.
Türk Borçlar Kanunu Sempozyumu 1-2 Nisan tarihlerinde Dolapdere Kampüsü’nde düzenlenecek.
Linux Kullanıcıları Derneği ile 10 yıldır ortaklaşa düzenlenen Özgür Yazılım ve Linux Günleri, 1-2 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek.
Bilgi Eğitim’in Mavi Consultants ve GAIA Carbon Finance işbirliğiyle düzenlediği İklim Finansmanı ve Karbon Piyasaları Sertifika Programı 7-9 Nisan tarihlerinde Dolapdere Kampüsü’nde gerçekleşecek.